شعار ما توسعه تا بینهایت            آرمان مدرسه ما ، تربيت دانش آموزان مؤمن ، پژوهشگر و با نشاط است .            انتخاب مدرسه مطلوب از سوی والدین، تضمین کننده آینده درخشان فرزندانشان است.            اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ وَلاَ یَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ*
  • موزه زمان
  • فروشگاه شهروند
  • آسمان نما
  • کانون پرورش فکری، روز جهانی کودک
  • باغ گیاه شناسی
  • بازدید از مسجد حضرت ابراهیم (ص)
  • انتخابات شورای دانش آموزی
  • مراسم تاسوعا و عاشورای حسینی
  • جشن آغاز سال تحصیلی
  • هفته دفاع مقدس
  • سرزمین عجایب
به نام خداوند جان و خرد
به معمار عقل و خرد تیشه ده
که تا خانه ی جهل ویران کند
در عصر و زمانی که ما زندگی می کنیم عصر برنامه ریزی و حرکت هر چه سریعتر بسوی اهداف می باشد ولی می دانیم که نتیجه هر حرکت بستگی به آینده نگری و دور اندیشی دارد.لذا باید برای دست یافتن به اهدافی که برای فرزندانمان ترسیم نموده ایم برنامه ریزی کرده تا بتوانیم بدون وقفه و اتلاف وقت آن ها را به اهداف مورد نظر برسانیم. بهمین منظور با مروری به دست آوردهای سال های گذشته و میزان موفقیت آموزشی و پرورشی   و فرهنگی  دبستان تصمیم گرفتیم برنامه ریزی سال جاری را طوری تنظیم کنیم که موفقیت ها را افزون و کاستیها را به حداقل برسانیم و در آموزش قدم های بلندی در راستای علوم و فنون جهانی برداریم. در این راستا افزایش مهارت های علمی و پژوهشی دانش آموزان در تحقیق اهداف آموزش و پرورش در بکارگیری نیروهای متعهد و متخصص آموزش و پرورش است.
امید است مجموعه این زحمات مورد رضایت خداوند متعال قرار گیرد و با بهره مندی از رهنمود های اولیای محترم گام های بلندی در مسیر آموزش بهتر برداریم.

با سپاس مدیریت دبستان
______________________________________________________________________________________________

دبستان خوب, منطقه 3

• فعالیت های کتابخوانی

• تکریم از نمازگزاران

• محفل انس با قرآن کریم

خبرهای روز

مسابقه
وضعیت سایت مدرسه را چطور ارزیابی می کنید؟