شعار ما توسعه تا بینهایت            آرمان مدرسه ما ، تربيت دانش آموزان مؤمن ، پژوهشگر و با نشاط است .            انتخاب مدرسه مطلوب از سوی والدین، تضمین کننده آینده درخشان فرزندانشان است.            اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ وَلاَ یَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ*
  • هفته دفاع مقدس
  • جشن عبادت
  • جشن نیمه شعبان

Related image

جهت پیش ثبت نام پیش دبستان و پایه اول از تاریخ 1 بهمن ماه 98 روزهای شنبه ، دوشنبه ، چهارشنبه از

ساعت 9 الی 13 با همراه داستن اصل شناسنامه و دانش آموز به مسئول ثبت نام سرکار خانم گودرزی

مراجعه نمایید.

ضمنا ثبت نام میان پایه از اول خرداد ماه 99 با همراه داشتن کارنامه ترم دوم دانش آموز آغاز می گردد.

به نام خداوند جان و خرد

در عصر و زمانی که ما زندگی می کنیم عصر برنامه ریزی و حرکت هر چه سریعتر بسوی اهداف می باشد ولی می دانیم که نتیجه هر حرکت بستگی به آینده نگری و دور اندیشی دارد.لذا باید برای دست یافتن به اهدافی که برای فرزندانمان ترسیم نموده ایم برنامه ریزی کرده تا بتوانیم بدون وقفه و اتلاف وقت آن ها را به اهداف مورد نظر برسانیم. بهمین منظور با مروری به دست آوردهای سال های گذشته و میزان موفقیت آموزشی و پرورشی   و فرهنگی  دبستان تصمیم گرفتیم برنامه ریزی سال جاری را طوری تنظیم کنیم که موفقیت ها را افزون و کاستیها را به حداقل برسانیم و در آموزش قدم های بلندی در راستای علوم و فنون جهانی برداریم. در این راستا افزایش مهارت های علمی و پژوهشی دانش آموزان در تحقیق اهداف آموزش و پرورش در بکارگیری نیروهای متعهد و متخصص آموزش و پرورش است.
امید است
زحمات این مجموعه  مورد رضایت خداوند متعال قرار گیرد و با بهره مندی از رهنمود های اولیای محترم گام های بلندی در مسیر آموزش بهتر برداریم.

با سپاس مدیریت دبستان و پیش دبستان توسعه
______________________________________________________________________________________________

دبستان خوب, منطقه 3

حیاط دبستان دخترانه توسعه

• فعالیت های کتابخوانی

• جشن شکوفه ها

• فعالیت های کتابخوانی

• اردوی سرزمین لی لی پوت ها

• روز جهانی کودک

• روز جهانی غذا

• انجمن اولیا و مربیان

• اردوی شهروند

• اردوی برج میلاد

• جشن یلدا

• فعالیتهای رباتیک

• فعالیتهای بهداشتی

خبرهای روز

مسابقه
وضعیت سایت مدرسه را چطور ارزیابی می کنید؟